Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah Bungalow

Set within close proximity to the royal estate of Sultan Selangor, it offers the scenic view of the adjacent KGSAAS Golf Club in Shah Alam.

The discussions was centred around social gatherings and capturing the view of the pool and greenery that extends to the panoramic golf course below. The internal courtyard brought warmth and natural daylight into the main foyer with wooden feature wall that leads guests from the onset to the significant view of the garden framed through pivot door openings.

Marble was chosen primarily for its aesthetic qualities, lending the ground floor a cool and understated elegance.

Project Overwiew

CATEGORY

Residential

TYPE

Bungalow

SCOPE OF WORK

Interior Design

LOCATION

Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah, Selangor

BUILT-UP

4500 sq ft