The Grove, Lakefield

The project involved a complete re-structuring on the ground floor to allow for bigger gatherings, maximum view and natural daylight to illuminate the house.

A feature wall with horizontal timber cladding run the entire length of the hall and into the kitchen bringing along a sense of serenity with natural materials. It combines a sleek upturn ledge immediately becoming the bar counter. The kitchen evokes the same sensation with timber framing the floor and ceiling.

Rooms are design to cater each individuals liking and walls covered with soft finishings. It gives the necessary visual lift and softness to the scheme.

Project Overwiew

CATEGORY

Residential

TYPE

3 Storey Semi D

SCOPE OF WORK

Interior Design & Landscape Design

LOCATION

Sungai Besi, Kuala Lumpur

BUILT-UP

4320 sq ft